***** БЛОГ БІБЛІОТЕКИ ГІМНАЗІЇ № 8 ПАВЛОГРАДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ *****

Перекладач

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ МІСЯЧНИК ШКІЛЬНИХ БІБЛІОТЕК - 2020


1 жовтня у Павлоградській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 8 стартував щорічний місячник шкільної бібліотеки. У 2020 році місячник проходитиме під гаслом "Шкільна бібліотека та екологічна просвіта учнів". Свою екологічну просвітницьку роботу бібліотека розпочала з презентації книжкової виставки       

Землянам - чисту планету


Екологічний паркан

Протягом Місячника біля бібліотеки на імпровізованому паркані учні і вчителі розміщували короткі інформаційні повідомлення, вислови, малюнки, фотографії. Головна мета -  привернення уваги до екологічних проблем людства.


Дивовижне навколо нас


До Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек під гаслом «Шкільна бібліотека та екологічна просвіта учнів» підготовлено рекомендаційний список літератури «Дивовижне навколо нас : топ – 5 книжок». Поринути у світ незбагненної краси і таємниць ви можете взявши цю літературу в нашій бібліотеці.
Переглянути список можна за посиланням.

Гра-вікторина "Природа навколо нас"

Для учнів 7А класу була проведена цікава гра-вікторина. Захід мав на меті більше дізнатися про неймовірні багатства нашої планети. Закріпити знання школярів за допомогою цікавих завдань, прищепити дітям любов до навколишнього середовища, прагнення оберігати і захищати його.














КОНКУРС ЕРУДИТІВ

Спілкування з природою просто дає нам радість. Чому? Мабуть тому, що природа —  це невичерпне джерело краси, яка не може залишити байдужою навіть найчерствішу людину. Травинка, що вперто пробивається крізь сірий асфальт, громаддя гір,  ширяння орла або політ бджоли, нічні співи солов'я, безодня нічного зоряного неба  — все це несе в собі невичерпний заряд краси. І все це таке близьке і дороге людському серцю.

Знатокам, наук що займаються вивченням планети Земля буде цікаво перевірити свої знання через інтерактивні вправи які заховані в QR-коди.

Немає коментарів :

Дописати коментар